Bright Podcast ūüé§

Smart home: werken alle apparaten eindelijk samen?

09 december 2020 19:30 Aangepast: 10 december 2020 00:16

Smart home raakt snel ingeburgerd, maar het aanbod slimme gadgets is verwarrend en ze werken niet altijd goed samen met alle grote platforms. Bright maakt de balans op: hoe staat smart home er nu voor?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Met gadgetbeurs CES in aantocht en de beloofde samenwerking tussen alle grote makers van slimme gadgets en platformen, is het tijd om te bekijken waar we nu staan met het slimme huis. Wat bieden de grote partijen als Google, Apple en Amazon? En wat doen de goedkope aanbieders zoals Ikea, Action en sinds kort ook Lidl. En werken alle slimme apparaten inmiddels al goed met elkaar samen? We bespreken het in deze Bright Podcast.

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Game: Cyberpunk 2077, misschien wel meest gewilde game van het jaar, die na meermaals uitstellen nog op de valreep van 2020 verschijnt. Een futuristische openwereldgame in een dystopische stad vol cyborgs en met Keanu Reeves als belangrijk personage. Verkrijgbaar voor pc, Xbox One, PS4 en Stadia, en ook speelbaar op PS5 en Xbox Series S en X. De nieuwste consoles krijgen volgend jaar een gratis update met verbeterde graphics.

Films: de Lord of the Rings-trilogie is opnieuw uitgebracht in 4K, met aangepaste kleurcorrectie en opgevijzelde special effects. Verkrijgbaar op 4K Blu-ray, digitale verkrijgbaarheid van de films is nog onduidelijk.

Film: Godfather Coda The Death of Michael Corleone, staat nu op alle on-demand huurplatforms zoals Apple TV, Pathé Thuis en Amazon Prime Video (5 euro). Dit is Coppola’s re-edit van het vaak bekritiseerde derde deel van The Godfather, in betere beeldkwaliteit, wat korter dan het origineel en met een ander eind.

Serie: Buurman & Buurman, het nieuwste seizoen 'Winterpret' staat nu op Netflix. Leuk voor wie kinderen heeft, maar voor volwassenen stiekem ook nog steeds erg vermakelijk. Nog steeds met dezelfde stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van