Ga naar de inhoud
Console vertraagd

Bol.com zegt sorry voor late PlayStation 5-leveringen

Bol.com heeft zijn excuses aangeboden aan een aantal klanten die de PlayStation 5 hebben besteld. De spelcomputer komt door problemen een dag te laat.

Dat staat in een e-mail die de webwinkel naar getroffen klanten heeft verzonden. "Wij vragen je dus om nog even geduld te hebben. Onze excuses daarvoor." 

Het bedrijf schrijft op Twitter dat een klein aantal orders van de PlayStation 5 door complicaties is vertraagd. Het bedrijf zegt niet hoeveel spelcomputers er precies te laat worden geleverd.

PlayStation
Lees ook:
PlayStation 5 nu te koop in Nederland, maar zij spelen al weken: 'Supergaaf'

Het is een bittere pil voor sommige gamers, die hoopten dat de gameconsole vandaag binnenkwam. De Sony-spelcomputer is vanaf vandaag officieel in Nederland verkrijgbaar.

Goedmakertje

Gedupeerden krijgen een goedmakertje van de site. Klanten krijgen 15 euro winkeltegoed, dat ze bijvoorbeeld kunnen steken in een PlayStation-tegoedkaart van hetzelfde bedrag. Hiermee kunnen ze vervolgens games voor hun nieuwe console aanschaffen.

De PlayStation 5 was in recordtempo uitverkocht, waardoor het apparaat pas laat weer geleverd kan worden aan nieuwe klanten. Pas begin december zal de webwinkel nieuwe orders van de console aannemen.

Bright blok

Meer tech bij Bright:

Luister onze podcast

Kijk onze video's

Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter