Bright Podcast 🎤

Breekt de elektrische auto nu echt door in Nederland?

04 november 2020 18:45

Met de komst van de Volkswagen ID.3 is 2020 qua nieuwe elektrische auto's klaar: tijd om de balans op te maken. Was dit jaar de doorbraak voor elektrisch rijden?

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Bright-autotester Rutger Middendorp testte de nieuwe Volkswagen ID.3, en daarmee hebben we alle belangrijke elektrische auto's voor de grote markt van dit jaar gehad. Tijd om de balans op te maken met de vraag: was dit jaar de definitieve doorbraak van elektrisch rijden in Nederland?

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Serie: The Queens Gambit, een Netflix-serie over een weesmeisje in de jaren '50 dat geholpen door medicijnen een briljant schaakster wordt.

Game: Assassins Creed Valhalla, de nieuwste game in de Assassins Creed-serie draait om Vikings en verschijnt op 10 november voor PC, Google Stadia en zowel de huidige als nieuwe Xboxen en PlayStations.

Game: South of the Circle, op Apple Arcade. Draait om een man die met een vliegtuig is neergestort op de Zuidpool, tijdens de Koude Oorlog in de jaren ‘60 en hulp probeert te zoeken. Mooie stijl, fraaie flashbacks, je moet emotionele keuzes maken. Met stemmen van bekende acteurs en een simpele speelstijl is dit ook bij uitstek een game voor mensen die niet van gamen houden, maar wel een interactief verhaal willen beleven.

En meld je aan bij de Bright Discord-server.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van