Ga naar de inhoud
Bright Stuff

Bright Stuff: de beste tablets om op te werken

Doorlopend updaten we onze koopgids Bright Stuff met de gadgets die wij aanraden. We hebben een nieuwe categorie toegevoegd met tablets die geschikt zijn voor (thuis)werken.

In onze Bright Stuff-koopgids noemen we de drie beste producten in allerlei categorieën, zoals onze favoriete smartwatch, koptelefoon, e-bike of laptops. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn.  

Nieuw dit keer is de categorie tablets voor business. We hadden al een overzicht met tablets, maar het aanbod is inmiddels te breed voor slechts drie keuzes. Dat komt vooral door de opkomst van duurdere tablets die zich profileren als laptopvervanger, een heel ander gebruiksprofiel dan de tablets voor consumenten die in onze huidige lijst staan.  

Tablets voor werken:

» Apple iPad Air (2020): de iPad Air heeft met de vierde generatie een flinke stap gezet en kruipt veel dichter tegen de iPad Pro aan.

» Samsung Galaxy Tab S7: de meest indrukwekkende en complete Android-tablet die op dit moment verkrijgbaar is.

» Microsoft Surface Pro 7: de zevende versie van de Surface Pro oogt vertrouwd en is dat ook, met een recept dat zichzelf bewezen heeft.

Tablets voor privégebruik:

» Apple iPad (2020): de beste iPad voor de meeste mensen met een groter scherm, Pencil-ondersteuning en meer.

» Samsung Galaxy Tab S6 Lite: de beste Android-tegenhanger van de iPad: betaalbaar, snel en een fraai scherm met dunne randen.

» Lenovo Smart Tab M10 Plus: een prima tablet voor internetten en video's kijken en hij kan ook dienst doen als Google Assistant-scherm.

Kijk bij Bright Stuff voor alle producten die wij aanraden.

Bright blok

Volg Bright voor meer tech:

Luister onze podcast

Kijk onze video's

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook