PlayStation

Sony geeft nieuwe game Bugsnax weg aan PlayStation 5-bezitters

28 oktober 2020 19:33

Met een PlayStation Plus-abonnement krijgen bezitters van de PlayStation 5 gratis de nieuwe game Bugsnax, en toegang tot een reeks PlayStation 4-games. Ook is er een nieuwe PlayStation-app.

Met een abonnement op PlayStation Plus kunnen gamers online gamen, en krijgen ze maandelijks een aantal games om gratis te downloaden. Daar hoort in november de eerste PlayStation 5-game bij: Bugsnax. PlayStation 4-bezitters krijgen de games Middle-earth: Shadow of War en Hollow Knight: Voidheart Edition.

Daarnaast heeft Sony meer details onthuld over de PlayStation Plus Collection. PlayStation 5-bezitters krijgen met een abonnement gratis toegang tot een reeks games die eerder op de PlayStation 4 zijn verschenen. Dat gaat om twintig titels, met onder andere Bloodborne, God of War, Uncharted 4, Batman: Arkham Knight en Call of Duty: Black Ops III. 

Nieuwe PlayStation-app

Sony brengt ook een nieuwe PlayStation-app uit voor Android en iOS, met een vernieuwd design. Met deze app is het onder andere mogelijk om met andere spelers te praten en games te kopen in de PlayStation Store. 

Zodra de PlayStation 5 beschikbaar is, wordt het ook mogelijk om via de app games te starten, de opslagruimte op de spelcomputer te beheren en in te loggen. De PlayStation 5 is vanaf 19 november verkrijgbaar in Nederland. Zonder reservering is de kans klein dat je die dag de spelcomputer in huis kunt halen. 

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bright pakt de PlayStation 5 en Xbox Series X uit

Bright blok

Meer tech en gadgets bij Bright:

Volg ons op YouTube

Twitter en Facebook

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore