Spider-Cat

Spider-Man: Miles Morales laat spelers een kat als wapen gebruiken

15 oktober 2020 16:06 Aangepast: 15 oktober 2020 16:20

In een nieuwe video van de aanstaande game Spider-Man: Miles Morales is een ongebruikelijk wapen te zien: Spider-Man zet een kat in tegen misdadigers.

In Spider-Man: Miles Morales kunnen spelers net als in de voorgaande Spider-Man-game allerlei kostuums vrijspelen. Vaak hebben die kostuums een eigen unieke beweging, een genadeklap waarmee spelers de slechteriken in het spel kunnen neerslaan.

Eén van de kostuums in Spider-Man: Miles Morales draait om een kat in een rugzak, toont een video van Game Informer. De kat woont in een buurtsuper, heet Spider-Cat en draagt hetzelfde masker als Spider-Man.

Als spelers het Spider-Cat-kostuum dragen, kan de kat als genadeklap worden ingezet. De roodharige kat springt dan uit de rugzak op het gezicht van de tegenstander en begint te slaan.

Voor PlayStation 4 en 5

Spider-Man: Miles Morales verschijnt op 12 november voor de PlayStation 4 en de PlayStation 5. Voor de PS5 is er ook een duurdere variant waarbij de vorige Spider-Man-game zit inbegrepen, maar dan een verbeterde versie voor de PS5.

Bright blok

Meer tech en gadgets bij Bright:

Volg ons op YouTube

Instagram en TikTok

Chat mee op Discord

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore