iPhone 12-event

Apple houdt event voor iPhone 12 op 13 oktober

06 oktober 2020 18:35 Aangepast: 07 oktober 2020 06:33

Apple heeft de media uitgenodigd voor een event op 13 oktober. Dat kan eigenlijk maar één ding betekenen: de presentatie van de iPhone 12's.

De nieuwe iPhones worden normaal gesproken door Apple in september gepresenteerd, maar tijdens een event op 15 september werden alleen nieuwe Apple Watches en iPads onthuld. Wel gaf Apple toen al een paar hints op de komst van de nieuwe iPhones. 

Vanavond heeft Apple officieel de media-uitnodigingen voor het iPhone-event verstuurd. Daarbij staat de slogan 'Hi, Speed', wat kan verwijzen naar de 5G-ondersteuning in de nieuwe iPhones. 

De presentatie vindt op dinsdag 13 oktober plaats om 19:00 Nederlandse tijd via een livestream.

Miniatuurvoorbeeld
Alles op een rij

iPhone 12: dit kun je vanavond verwachten

Vier nieuwe iPhones verwacht

Verwacht wordt dat Apple vier nieuwe iPhone 12's aankondigt, die later deze maand verkrijgbaar zouden zijn. De iPhone 12's zouden voor het eerst in jaren een geheel nieuw ontwerp krijgen.

Ook zou er een iPhone 12 Mini komen, die met een 5,4 inch-scherm kleiner zou zijn dan recente high-end smartphones. Qua omvang zou het toestel even groot zijn als de recent verschenen iPhone SE, maar een randloos ontwerp zorgt voor een groter scherm. 

Koptelefoon

Apple zou nog meer nieuwe producten kunnen presenteren. Volgens geruchten wil het bedrijf ook komen met zijn eerste eigen koptelefoon met ruisonderdrukking, de AirPods Studio. Mogelijk onthult Apple ook een eigen bluetooth-tracker: de AirTag moet het makkelijker maken om verloren voorwerpen, zoals sleutels, terug te vinden. 

Bright doet verslag van het Apple-event, met onder meer een interactieve livestream. Volg ons op YouTube.

Bright blok

Volg Bright voor meer tech en gadgets op:

Instagram en TikTok

Twitter en Facebook

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van