Bright Podcast ūüé§

Is Google nog wel vernieuwend?

01 oktober 2020 19:17 Aangepast: 05 oktober 2020 20:39

Google onthulde nieuwe producten: de Pixel 5-telefoon, de Nest Audio-speaker en de meest complete Chromecast tot nu toe. Hoe vernieuwend zijn deze Google-apparaten? Luister de Bright Podcast.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Google onthulde deze week zijn nieuwe producten: onder meer de Pixel 5 en de nieuwe Nest Audio, een slimme speaker die valt te zien als de opvolger van de populaire Google Home. De Bright Podcast behandelt de onthullingen en bespreekt of Google nog wel vernieuwend is met zijn eigen apparaten.

Verder bespreken we het samenvoegen van de chatfuncties van Instagram en Facebook Messenger en de nieuwe Xiaomi-smartphones.

Volg de Bright Podcast

We zijn te volgen op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Google-gadgets slaan Nederland steeds vaker over

Tips uit deze aflevering:

Videoland-serie: Erik In De Verdeelde Staten, een persoonlijke documentaireserie waarin RTL-correspondent Erik Mouthaan geconfronteerd wordt met de diepe verdeeldheid van de Amerikanen. Met de aanstaande verkiezingen in het land is zijn verslag bijzonder relevant.

Game: Star Wars: Squadrons, een game in de geest van Rogue Squadron. Speelt zich helemaal af in de cockpit van X-Wings, TIE Fighters en andere bekende Star Wars-schepen. Het verhaal speelt na Return of the Jedi, de game verschijnt op 2 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Kaartspel: Junior Hanafuda, een Japans kaartspel maar dan met kaarten ontworpen door Amerikaanse icon designer Louie Mantia, bekend van Apple, Overcast, Deliveries en vele andere apps. Prachtige kaartspellen, leuk om te leren, verschillende uitvoeringen zij op Kickstarter te bestellen vanaf 15 dollar, geleverd in februari 2021.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore