Elektrische fietsen

Deze lichte elektrische vouwfiets gaat bijna té snel

02 oktober 2020 16:00 Aangepast: 02 oktober 2020 18:02

De Gocycle GX is een mooie elektrische vouwfiets die lekker rijdt. Maar misschien gaat hij zelfs wel iets té snel. En is dit genoeg om de hoge prijs te verantwoorden? Bright testte de Gocycle.

In dit tweede seizoen (bekijk aflevering 1) van de Bright-videoserie The Last Mile kijken we welk type elektrisch voertuig het beste geschikt is voor de eerste én laatste pakweg 1,5 kilometer van je rit, oftewel van en naar de trein of bus. Welk voertuig is leuk en makkelijk om te rijden, maar laat zich ook inklappen en mee de trein in nemen?

Het tweede voertuig is een elektrische vouwfiets. De Gocycle GX is een parel van een vouwfiets die ook nog eens een stiekeme topspeed van 32 kilometer per uur heeft. Wel komt het mooie design met wat functionele nadelen. En een forse prijs: 3199 euro. Hoe komt de Gocycle GX door onze test heen?

Kijk de videoreview en reageer.

Dank aan The Cool Biking Company voor het uitlenen van de Gocycle.

Win de e-step Boosted Rev

Bright geeft in samenwerking met e-mobility webshop FatDaddy de Boosted Rev weg. Deze step wordt ook wel de 'Tesla onder de e-steps' genoemd, gaat 39 km/u en kost 1899 euro.

Meedoen? Volg ons op Instagram, abonneer op ons YouTube-kanaal en reageer onder de Last Mile-video's op de vraag: hoe heb jij deze video een 'boost' gegeven?

Miniatuurvoorbeeld
Kijk ook

Review: is dit de beste koop onder de elektrische stepjes?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van