007-podcast

Makers James Bond starten podcast over No Time To Die

28 september 2020 17:55 Aangepast: 28 september 2020 21:47

Filmstudio Universal start woensdag met een podcastserie over de nieuwe James Bond-film No Time To Die.

In de 007-podcast zullen hoofdrolspelers Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Jeffrey Wright en Naomie Harris, producenten Michael G. Wilson en Barbara Broccoli en zangeres Billie Eilish alle ins en outs over de 25e Bond-film delen.

De 007-podcast is te beluisteren via alle grote podcastplatformen, maakte distributeur Universal maandag bekend. Het gaat onder meer om Apple Podcasts en Spotify.

In totaal worden er zes afleveringen gelanceerd. Deze tellen af naar 12 november, de dag waarop No Time To Die in de bioscoop te zien zal zijn.

Uitgesteld door corona

No Time To Die was de eerste film die in het voorjaar werd uitgesteld vanwege de coronacrisis. Daarna volgden veel blockbusters, zoals Fast & Furious 9, Black Widow en Top Gun 2.

Maar nu de thriller Tenet in heel Europa volle zalen trok (voor zover dat mogelijk is), lijkt bewezen dat grote films ook met alle coronarestricties toch een succes kunnen worden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Maak kans op een Bright-shirt: raad het geluid

No Time to Die wordt de laatste Bond-film met acteur Daniel Craig in de rol van geheim agent 007. Bond lijkt zijn turbulente leven achter zich te hebben gelaten en hij leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden.

Bright blok

Meer tech en gadgets bij Bright:

Volg ons op YouTube

Instagram en TikTok

Chat mee op Discord

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore