Bright Podcast 🎤

Game-oorlog nu echt losgebarsten

23 september 2020 18:18 Aangepast: 23 september 2020 18:22

De nieuwe strijd tussen de spelcomputers is volop losgebarsten: de eerste exemplaren van de PlayStation 5 en nieuwe Xboxen zijn besteld. En Microsoft zet de boel echt op scherp met een recordovername van een gamebedrijf.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Deze week gaan het hebben over de nieuwe generatie spelcomputers. We weten eindelijk wat ze kosten en wanneer ze verschijnen.

Daarnaast deed Microsoft één van de grootste overnames in de geschiedenis van de game-industrie.

Dat en de nieuwe Apple Watch, een update over TikTok en de nieuwe Tesla-accu’s in deze aflevering van de Bright Podcast.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app. 

Tips uit deze podcast:

Event: Onderzeedienst Live, ervaar hoe het is om te werken op een onderzeeboot van Defensie. De spectaculaire filmische liveregistratie, neemt je mee in de wereld onder en boven water. Het evenement wordt gepresenteerd door Erwin, Merijn en Anic en is via het YouTube-kanaal van Bright te volgen.

Bright Stuff: we hebben onze koopgids uitgebreid met een nieuwe categorie: de speed pedelec. Een elektrische fiets die 45 kilometer per uur mag, en de laatste tijd populairder wordt. We raden er drie aan die wij het beste vinden. Net als al onze koopgidsen zullen wij deze actueel houden.

Trailer: WandaVision, de eerste Marvel-serie op Disney+. Geen zijdelings verhaal met tweederangs personages zoals voorheen met Marvel-series, maar met personages en acteurs uit de grote films. Superhelden Wanda en Vision lijken opgesloten te zitten in een tv-serie in verschillende tijdperken, zonder dat ze dat in de gaten lijken te hebben. Verwarrend en verfrissend, en mogelijk de opmaat naar de nieuwe reeks bioscoopfilms van Marvel. WandaVision is later dit jaar op Disney+ te zien.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuwe PlayStation en Xbox: welke spelcomputer moet je kiezen?

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore