Bright Review

Deze elektrische step mag wél de weg op in Nederland

25 september 2020 16:00 Aangepast: 25 september 2020 17:01

De Veeley is een Nederlandse e-step die de openbare weg op mag, dankzij een opvouwbaar zitje. Hoeveel lever je in op comfort, design en rijgemak om legaal de weg op te mogen?

In dit tweede seizoen (bekijk seizoen 1) van de Bright-serie The Last Mile kijken we welk type elektrisch voertuig het beste geschikt is voor de eerste én laatste pakweg 1,5 kilometer van je rit, oftewel van en naar de trein of bus. Welk voertuig is leuk en makkelijk om te rijden, maar laat zich ook inklappen en mee de trein in nemen?

Het eerste voertuig dat we testen is de Veeley V5. De step is ontworpen in Bergen op Zoom, kost 1699 euro en heeft een opvouwbaar zadel. Dit heeft er mede voor gezorgd dat de step als een van de weinige toegestaan is op de openbare weg in Nederland. Maar dat komt wel met wat hindernissen. 

Kijk de videoreview en reageer.

Win de e-step Boosted Rev

Bright geeft in samenwerking met e-mobility webshop FatDaddy de Boosted Rev weg. Deze step wordt ook wel de 'Tesla onder de e-steps' genoemd, gaat 39 km/u en kost 1899 euro.

Meedoen? Volg ons op Instagram, abonneer op ons YouTube-kanaal en reageer onder de Last Mile-video's op de prijsvraag: wat doe jij om deze video een 'boost' te geven?

Miniatuurvoorbeeld
Kijk ook

Review: is dit de beste koop onder de elektrische stepjes?

Bright Nieuwsbrief

Maak kans op draadloze oordoppen: Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van