Sleepbuds II

Bose komt met nieuwe slaapoordoppen met ruisonderdrukking

22 september 2020 21:12 Aangepast: 23 september 2020 01:56

Bose heeft een nieuwe versie van zijn slaapoordoppen met ruisonderdrukking uitgebracht. De Sleepbuds II worden vanaf 13 oktober verkocht voor 270 euro.

De koptelefoonmaker bracht in 2018 al vergelijkbare doppen uit. De draadloze oortjes zien er uit als andere audio-accessoires van het bedrijf, maar hebben een vorm waardoor je er comfortabel mee kunt slapen.

Het is hierdoor mogelijk om de ruisonderdrukking van Bose in bed te gebruiken en luide geluiden zoals gesnurk van een partner weg te filteren. Het draaien van eigen muziek is niet mogelijk, maar je kunt wel rustgevende geluiden afspelen.

De ingebouwde batterijen zouden het 10 uur lang onafgebroken moeten volhouden. Hierdoor zouden de dopjes tijdens een volle nacht slaap te gebruiken zijn.

Accugevaar in 2019

De eerste editie van de Sleepbuds werd in 2019 uitgebracht, maar moest een jaar later uit de winkels worden gehaald wegens accuproblemen. Hierdoor waren ze te gevaarlijk om tijdens het slapen te dragen.

Bij de nieuwe versie zouden die problemen tot het problemen behoren. De gebruikte accu is veilig genoeg om bijvoorbeeld ook in hoortoestellen te gebruiken.

Bright blok

Volg Bright voor meer tech:​​

Kijk onze video's

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

En luister de podcast

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van