Ga naar de inhoud
Bright Podcast 🎤

Apple Watch SE: wordt het net zo'n hit als de iPhone SE?

Apple heeft twee nieuwe Apple Watches, twee nieuwe iPads en een abonnementenbundel aangekondigd. Maar geen nieuwe iPhones. In deze Bright Podcast bespreken we het Apple-event.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Naast een terugblik op het Apple-event is er in deze Bright Podcast ook aandacht voor de nieuwe klachten van Spotify richting Apple, de PlayStation 5 en de plannen om van TikTok een Amerikaans bedrijf te maken.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Trailer: The Mandalorian S2, vanaf 30 oktober te zien op Disney+, de eerste trailer staat alweer bol van het ongrijpbare Star Wars-gevoel.

Game: Super Mario 3D All-Stars voor de Nintendo Switch. Een bundel van Super Mario 64, Sunshine en Galaxy geremasterd in full hd. Voor jonge spelers een perfecte manier om de eerste 3D-games van Mario voor het eerste spelen, voor oudere gamers een mooi stukje nostalgie met opgepoetste beelden. Vanaf 18 september te koop voor 60 euro maar let op: na 31 maart is hij niet meer verkrijgbaar dus wees er snel bij.

Event: Onderzeedienst Live. Ervaar hoe het is om te werken op een onderzeeboot van Defensie. Een filmische live-registratie neemt je mee in de wereld onder en boven water. Het evenement wordt gepresenteerd door Bright-presentatoren Erwin, Merijn en Anic. 

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Bright Nieuwsbrief

Maak kans op draadloze oordoppen: Meld je aan voor de nieuwsbrief.