Bright Podcast šŸŽ¤

Apple Watch SE: wordt het net zo'n hit als de iPhone SE?

16 september 2020 19:09 Aangepast: 16 september 2020 20:23

Apple heeft twee nieuwe Apple Watches, twee nieuwe iPads en een abonnementenbundel aangekondigd. Maar geen nieuwe iPhones. In deze Bright Podcast bespreken we het Apple-event.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Naast een terugblik op het Apple-event is er in deze Bright Podcast ook aandacht voor deĀ nieuwe klachten van Spotify richting Apple, de PlayStation 5 en de plannen om van TikTok een Amerikaans bedrijf te maken.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Trailer: The Mandalorian S2, vanaf 30 oktober te zien op Disney+, de eerste trailer staat alweer bol van het ongrijpbare Star Wars-gevoel.

Game: Super Mario 3D All-Stars voor de Nintendo Switch. Een bundel van Super Mario 64, Sunshine en Galaxy geremasterd in full hd. Voor jonge spelers een perfecte manier om de eerste 3D-games van Mario voor het eerste spelen, voor oudere gamers een mooi stukje nostalgie met opgepoetste beelden. Vanaf 18 september te koop voor 60 euro maar let op: na 31 maart is hij niet meer verkrijgbaar dus wees er snel bij.

Event: Onderzeedienst Live.Ā Ervaar hoe het is om te werken op een onderzeeboot van Defensie. Een filmische live-registratieĀ neemt je mee in de wereld onder en boven water. Het evenement wordt gepresenteerd door Bright-presentatoren Erwin, Merijn en Anic.Ā 

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Bright Nieuwsbrief

Maak kans op draadloze oordoppen:Ā Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van