Ga naar de inhoud
#AppleEvent

Terugkijken: dit onthulde Apple

Apple hield dinsdagavond een grote presentatie. Normaal gesproken hét moment voor de nieuwe iPhones, maar die bewaart Apple voor later dit jaar. Waar kwam Apple wél mee?

Onze reviews van de nieuwe Apple-producten niet missen? Abonneer op ons YouTube-kanaal.

Nieuwe
De nieuwe Apple Watches
Nieuwe Apple Watch Series 6 meet zuurstofgehalte in bloed
Apple
De nieuwe iPads
Apple onthult nieuwe iPad Air geïnspireerd op Pro-model
Apple
Apple One
Apple bundelt abonnementen, vandaag grote updates

Nieuwe iPhone 12's in oktober?

De nieuwe iPhone 12's zouden nu in oktober worden aangekondigd. Voor het eerst zou Apple vier nieuwe modellen onthullen: een iPhone 12 en 12 Pro, beide in twee formaten. Volgens de bekende analist Kuo zouden de nieuwe iPhones nog niet beschikken over verbeterde, soepele schermen met 120 hz-ververssnelheid. Veel high-end smartphones van concurrenten hebben wel 120 hz-schermen.

Macs met Apple-chips

In november zou Apple volgens Bloomberg de eerste Macs met eigen Apple-chip onthullen. Apple kondigde eerder dit jaar de stap naar zulke computer aan, na vijftien jaar gebruik van Intel-chips in Macs.

AirTag-zoeklabels

Ook zou Apple werken aan de zoeklabels AirTags, naar verluidt een klein wit schijfje dat aan bijvoorbeeld een sleutelbos kan worden bevestigd. Als die verloren raakt, zou het label zijn locatie kunnen doorgeven via een iPhone in de buurt, zelfs als dat niet de iPhone van de eigenaar is.

Verder zou Apple komen met een kleinere versie van de slimme speaker HomePod.

Bright Nieuwsbrief

Maak kans op draadloze oordoppen: Meld je aan voor de nieuwsbrief.