Razr 5G

Motorola onthult 5G-variant van Razr-klaptelefoon

09 september 2020 21:32 Aangepast: 10 september 2020 21:15

Motorola heeft een nieuwe versie van zijn Razr-opklapsmartphone gepresenteerd, die ditmaal werkt op snellere 5G-netwerken.

De Motorola Razr 5G bevat ook een krachtigere Qualcomm Snapdragon 765-processor. Het vorig jaar onthulde model moest het doen met een Snapdragon 710-chip.

Achterop de telefoon zit een 48 megapixel-camera, terwijl de selfiecamera beelden schiet met een resolutie van 20 megapixel. Ook dat is beter dan bij het eerdere model, dat resoluties van 16 en 5 megapixel hanteerde.

De accu is iets groter (2.880mAh) en de hoeveelheid werkgeheugen en opslag heeft een upgrade gehad (8 en 256 gigabyte). Bovendien is er nu plek voor een simkaart: de eerste Razr had alleen een eSim.

Oude klaptelefoons

De recente Razr-toestellen zijn geïnspireerd door de klaptelefoons die Motorola verkocht voordat de smartphone zijn entree maakte. De nieuwe modellen gebruiken een flexibel touchscreen dat kan worden samengevouwen.

De Razr 5G wordt in Nederland verkocht voor een adviesprijs van 1.499,99 euro, vertelt een woordvoerder aan Bright. De verkoop start dit najaar.

Bright blok

Volg Bright voor meer tech:​​

Kijk onze video's

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

En luister de podcast

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van