Bright Podcast ūüé§

Vooruitblik: wat onthult Apple volgende week?

09 september 2020 19:01 Aangepast: 10 september 2020 13:25

Apple houdt op 15 september zijn jaarlijkse grote presentatie. Iedereen verwacht de nieuwe iPhones, maar waar kijken we nog meer naar uit?

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Apple kondigt op dinsdagavond 15 september nieuwe producten aan. Dat gaat dit jaar anders dan anders, maar de geruchtenmolen draait wel weer als vanouds, zodat we al kunnen vooruitblikken. Wat verwachten we naast nieuwe iPhone 12's, een iPad Air en een nieuwe Apple Watch? 

Verder in deze Bright Podcast aandacht voor de nieuwe, goedkope Xbox Series S en Microsofts game-strategie. 

Volg de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze podcast:

Artikel: Een blik op het nieuwe boek van fotograaf Jeff Mermelstein in The New Yorker. De fotograaf legde niet mensen vast in de openbare ruimte, maar wat er zien was op hun telefoonschermen. Heel privé, heel herkenbaar.

Game: A Short Hike, een lief en kort spelletje voor pc en Nintendo Switch waarin je een vogeltje speelt dat tegen een berg op gaat wandelen. Rustgevend, kort, mooi gemaakt en kost 7 euro.

Serie: Blinded, een Zweedse thrillerserie over een journaliste die naar bed gaat met de ceo van een bank en zo achter geheimen komt die ze niet had mogen ontdekken. Bloedspannend, te zien bij de NPO en via NLZiet.

Tentoonstelling: Lithium in Het Nieuwe Instituut in Rotterdam. Litihium zit in al onze batterijen en zelfs medicijnen. Naast olie en gas één van de belangrijkste 'brandstoffen' van onze moderne maatschappij. Hoe vaak kunnen we ons nog opladen zonder de ogen te sluiten voor het ontwrichtende effect van bijvoorbeeld lithiumwinning in landen als Bolivia? De tentoonstelling is ingericht als spa waar de bezoeker diverse behandelingen krijgt. De opening is op 19 september, Lithium is te bezoeken tot april 2021.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore