Bright Podcast ūüé§

Techbeurs IFA: deze gadgets stalen de show

02 september 2020 18:38 Aangepast: 02 september 2020 19:27
IFA 2019, toen nog met veel publiek Beeld © IFA

Bright is voor het eerst in jaren niet fysiek bij techbeurs IFA in Berlijn. Toch volgen we al het nieuws via presentaties en livestreams. Welke gadgets zijn er aangekondigd door de grote techmerken?

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

De IFA, de grootste techbeurs van Europa, is al jaren een fenomeen met enorme hallen gevuld met alles van smartphones tot wasmachines. Ook dit jaar gaat de IFA in Berlijn door, maar wel in een afgeslankte vorm; de meeste presentaties worden online gehouden.

In deze Bright Podcast zetten we de boeiendste onthullingen van de beurs op een rij. Waar kwamen onder andere Samsung, Philips en Lenovo mee?

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Samsung onthult draadloze Trio-lader en goedkope 5G-telefoon

Tips uit deze aflevering:

Gadget: Bentostack, een opbergdoosje voor al je snoertjes, dongels, sticks en meer, met ingebouwde draadloze lader voor je smartphone. Fraai, opgeruimd en draagbaar.

Streamingdienst: Films For Change, documentaires over klimaatverandering, natuur en mensenrechten. Een abonnement kost 9 dollar per maand.

Serie: Undercover. Het tweede seizoen van de Nederlands-Vlaamse misdaadserie begint zondag op Netflix, elke week een nieuwe aflevering. Over drugshandel op de grens met Belgi√ę: best realistisch, soms erg grappig maar vooral bloedspannend.

Serie: The Boys op Amazon Prime Video, het tweede seizoen is vanaf vrijdag beschikbaar. Misschien wel de meest realistische superheldenserie, in ieder geval de meest cynische. Superhelden komen je niet redden voor de eer, maar voor het geld en werken allemaal voor een enorm bedrijf. Dat vraagt om corruptie en andere narigheid, een klein groepje is dat meer dan beu.

Niks missen? Meld je aan voor de Bright-nieuwsbrief.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van