VIP-toegang Mulan

Disney vraagt 22 euro om Mulan als eerste te kijken

25 augustus 2020 15:11 Aangepast: 25 augustus 2020 15:29
Beeld © The Walt Disney Company Benelux

Disney+ heeft de prijs van zijn nieuwe VIP-toegang-functie bekendgemaakt. Wie de nieuwe film Mulan direct al wil zien, betaalt daar 21,99 euro voor.

Disney maakte eerder al bekend dat het de bioscoopfilm Mulan tegen extra betaling direct zou uitbrengen op Disney+. Door corona slaat Mulan de bioscoop over, maar het bedrijf wil alsnog proberen winst te draaien op de dure film.

Nu meldt Disney dat Mulan vanaf 4 september te streamen is. Daarvoor is een abonnement op Disney+ nodig, à 6,99 euro per maand, en daar bovenop de eenmalige betaling van 21,99 euro. Gebruikers krijgen dan direct toevang tot Mulan en kunnen de film kijken zolang zij abonnee zijn. Disney zei eerder er op te rekenen dat kijkers de kosten delen, en zo goedkoper uitkomen dan bij een bioscoopbezoek.

Op termijn komt de film voor alle Disney+-abonnees beschikbaar, al is nog niet duidelijk wanneer precies. In het verleden zaten er vijf tot zes maanden tussen de bioscooppremière van een nieuwe film, en de verschijning op Disney+. Ook is niet bekend of Disney vaker nieuwe films via VIP-toegang op Disney+ wil uitbrengen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dubbel betalen bij Disney+: wie van grote films houdt, zal wel moeten

Bright blok

Volg Bright voor meer tech:​​

Kijk onze video's

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

En luister de podcast

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van