Bright Podcast ūüé§

Apple vs. Fortnite: oorlog of slim spel?

19 augustus 2020 20:18 Aangepast: 20 augustus 2020 20:33

Apple en gamereus Epic hebben ruzie over betalingen in Fortnite en de macht van Apple met zijn App Store. Waar gaat het conflict om? Wat zijn de kansen van Epic? En wat kan Apple doen om zulke ruzies te voorkomen?

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

De strijd tussen Fortnite-maker Epic en Apple staat symbool voor de groeiende onvrede van appmakers. Zij vinden de regels van de App Store veel te streng. In deze podcast bespreken we wat er aan de hand is en wat Apple zou kunnen doen.

Verder in de Bright Podcast: Oracle gaat mogelijk TikTok kopen, de nieuwe shuffle-knop van Netflix en goed nieuws voor bezitters van Samsung-telefoons.

Luister de podcast

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Podcast: In Machines We Trust, van het gerenommeerde MIT Technology Review. Bekijkt de invloed en betrouwbaarheid van de technologie die we steeds meer ons leven laten runnen, met in de eerste afleveringen aandacht voor de gevaren van gezichtsherkenning.

Kijken: Restflix, een dienst met audio en video om 's avonds of wanneer je wil tot rust te komen.

Serie: The Umbrella Academy, een superheldenserie van Netflix die het net even anders doet. Veel tijdreizen, hele vreemde personages en tijdlijnen, lekker vlot. Het tweede seizoen is pas uitgekomen.

Game: Fall Guys, een online game waarin je met allemaal medespelers met boonvormige personages over allerlei hindernisbanen moet. Een soort Wipeout, maar dan met onhandige poppetjes. Ontzettend kleurrijk, erg leuk om te spelen en deze maand gratis voor abonnees van PS Plus op de PlayStation 4. Tevens te koop op Steam.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

App Store onder vuur: wat zou Apple nu moeten doen?

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van