Kapotte pistolen

Red Dead Online-update maakte game 'onspeelbaar'

14 augustus 2020 10:44 Aangepast: 14 augustus 2020 10:54

Een update voor het populaire Red Dead Online maakte het spel op meerdere fronten onspeelbaar, aldus spelers.

Ontwikkelaar Rockstar Games heeft de update inmiddels teruggetrokken. Spelers kunnen de vorige versie van het spel installeren om verder te gamen. "Dit moet de recente problemen oplossen en de game weer stabiel maken", aldus de studio op zijn site.

In Red Dead Online-update 1.21 beloofde de maker om meerdere bugs en problemen op te lossen. De beveiliging van het spel werd opgevijzeld en verbindingsproblemen zouden minder moeten worden.

Maar tegelijkertijd werden nieuwe, andere foutjes in het spel geïntroduceerd. Paarden konden niet meer goed vooruit rijden en dieren in de game verdwenen ineens. Schieten was bij sommige spelers ook onmogelijk. Foutjes die de game volgens meerdere mensen onspeelbaar maakte.

Nieuwe update in de maak

De gamestudio werkt op het moment aan een nieuwe update, die de verbeteringen in 1.21 moet introduceren in een stabielere vorm. Het is nog niet bekend wanneer deze beschikbaar wordt gesteld.

Red Dead Online is het online segment van Red Dead Redemption 2, een cowboygame die in het eerste verkoopweekend 725 miljoen dollar opleverde. Daarmee is het de meest winstgevende game ooit.

Bright blok

Meer nieuws en reviews van Bright:

Volg ons op YouTube

Facebook en Twitter

Instagram en TikTok

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore