Ga naar de inhoud
Van onze partner Huawei

Huawei lanceert slimme zonnebril en speaker in Nederland

Sinds vandaag heeft het Chinese techbedrijf Huawei een Nederlandse webshop: de HUAWEI Store. Twee opvallende producten zijn nu voor het eerst officieel in Nederland verkrijgbaar: de Sound X-speaker en de audiobril Eyewear.

Waarschijnlijk ken je Huawei als telefoonfabrikant, maar naast de telefoons heeft het bedrijf nog meer producten en deze zijn vanaf nu te vinden in de nieuwe HUAWEI Store.

Naast laptops en telefoons die al verkrijgbaar waren in Nederland, zijn er ook twee niet eerder verschenen producten: de audiobril Huawei Gentle Monster Eyewear, kortweg Eyewear, en de met bas overladen compacte speaker Huawei Sound X. Kijk een eerste indruk van deze twee gadgets:

Zonnebril met ingebouwde speaker

In maart vorig jaar kondigde Huawei een samenwerking aan met een van de hipste zonnebrillenmerken ter wereld: Gentle Monster. Dit merk uit Zuid-Korea is bekend geworden dankzij de opkomst van K-Pop-muziek en staat vooral bekend om de bijzonder uitgesproken modellen. 

Daar is de Huawei Gentle Monster Eyewear uitgekomen, beschikbaar in verschillende modellen. Wat deze bril bijzonder maakt is dat het aan beide zijdes een speaker heeft, die direct geluid naar je oor stuurt. Je bril connect je met je telefoon via bluetooth, dat kan met alle telefoons, en vervolgens kan het audio afspelen beginnen.

Sound X

Het andere nieuwe product is de Huawei Sound X. Een speaker voor in je huiskamer of thuiswerkkantoor, die werkt via bluetooth, wifi of, als je een Android-telefoon hebt met NFC-chip, via Huawei Share. Je tikt op de speaker en de speaker neemt direct de audio over.

De speaker is ontwikkeld samenwerking met Devialet, een Frans speakermerk dat normaal gesproken speakers maakt voor zo’n 2500 euro. Zij staan er om bekend via speciale technologie heel veel bas in een relatief kleine speaker te kunnen stoppen. Dat is bij deze Sound X zeker gelukt. 

Beide apparaten zijn te bestellen in de HUAWEI Store. De Sound X kost 299 euro en Eyewear kost ook 299 euro.

Korting

Bright-volgers krijgen 20 euro korting van Huawei bij aankopen vanaf 200 euro met deze kortingscode: ABRIGHT20HUAWEI1 

BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl