Galaxy Z Fold 2 5G

'Nieuwe vouwtelefoon Samsung al in detail te zien'

30 juli 2020 14:52 Aangepast: 05 augustus 2020 14:12

Op een reeks gelekte afbeeldingen is Samsungs nieuwe opvouwbare smartphone Galaxy Z Fold 2 te zien. Het toestel zou op 5 augustus worden aangekondigd.

Eerder verscheen ook al een afbeelding van het toestel online, maar deze was van zeer lage resolutie. Het is nu voor het eerst dat de smartphone duidelijk in beelden te zien is.

Het toestel is te zien op een foto geplaatst door Twitter-gebruiker @hwangmh01. Vervolgens deelde MySmartPrice een aantal renders die het toestel in detail laten zien.

De beelden tonen een opvouwtoestel met drie cameralenzen achterop. Het scherm aan de buitenkant is veel groter dan bij de eerste Galaxy Fold, waardoor het makkelijk moet zijn om hem opgeklapt te bedienen. Door hem open te vouwen heb je een kleine tablet in handen.

5G

Ook de definitieve naam van de telefoon zou zijn gelekt: de Galaxy Z Fold 2 5G. Dat doet vermoeden dat de smartphone gebruik kan maken van de snellere 5G-netwerken die sinds kort ook in Nederland beschikbaar zijn.

Samsung onthult de nieuwe Galaxy Z Fold 2 waarschijnlijk op 5 augustus, tijdens een evenement waarop ook de Galaxy Note 20 en nieuwe Galaxy Buds worden verwacht.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit wordt er verwacht op het grote Samsung-evenement

Bright blok

Meer nieuws en reviews van Bright:

Volg ons op YouTube

Facebook en Twitter

Instagram en TikTok

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore