Ga naar de inhoud
Nieuwe Ubisoft-games

Nieuwe Assassin's Creed-game komt in november, Far Cry 6 in 2021

Beeld © Ubisoft

Game-ontwikkelaar Ubisoft heeft de verschijndata aangekondigd van de nieuwe games in de series Assassin's Creed, Watch Dogs en Far Cry.

Tijdens een videopresentatie op zondagavond heeft Ubisoft aangekondigd dat de nieuwste game in de Assassin's Creed-serie, Valhalla, op 17 november verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Google Stadia. Als de PlayStation 5 en Xbox Series X verschijnen, zal de game daar ook direct voor beschikbaar zijn.

Na Assassin's Creed-games met onder meer een Egyptisch en een Grieks thema, bestuurt de speler in het nieuwste deel een viking. Spelers varen naar Engeland en kunnen daar vestigingen belegeren.

Watch Dogs: Legion

Ook Watch Dogs: Legion heeft een verschijndatum gekregen. Spelers kunnen in die hackgame vrijwel elk personage besturen om missies op een andere manier te benaderen. Het spel zou eigenlijk al beschikbaar zijn geweest, maar werd meermaals uitgesteld.

Nu verschijnt Watch Dogs: Legion op 29 oktober voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Google Stadia en later voor de volgende generatie spelcomputers.

Far Cry met Breaking Brad-acteur

De per ongeluk uitgelekte game Far Cry 6 werd ook gepresenteerd. In de trailer is te zien dat acteur Giancarlo Esposito de rol speelt van dictator van een fictief land waar opstanden zijn uitgebroken.

De game verschijnt op 21 februari 2021 voor PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X, pc en Google Stadia.

Bright blok

Volg Bright voor meer tech:

Luister onze podcast

Kijk onze video's

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook