Onthulling in augustus

Samsung Galaxy Note 20 Ultra uitgelekt: telefoon met hoekig ontwerp

07 juli 2020 15:01 Aangepast: 07 juli 2020 16:28
Beeld © Jimmy Is Promo

Een maand voor de officiële onthulling van de Samsung Galaxy Note 20-smartphones zijn de eerste foto's van de Ultra-versie in het echt al opgedoken.

Het uiterlijk van de Galaxy Note 20 was al geen geheim meer. Eerder kwamen al afbeeldingen gebaseerd op officiële ontwerpen naar buiten, later plaatste Samsung zelf per ongeluk afbeeldingen van de Note 20 op zijn Russische site.

Nu heeft YouTuber Jimmy Is Promo nieuwe hands-on foto's van het Ultra-model geplaatst. Ook nu is het hoekige ontwerp met dunne schermranden te zien.

De boven- en onderkant van de Note 20 zijn plat, de zijkanten lopen rond af. De schermranden zijn aan de zijkanten gekromd, ogenschijnlijk meer dan bij de Galaxy S20-toestellen het geval is.

Augustus

Achterop zit een cameramodule met vier sensoren, waarvan één een periscopische zoomlens is. Ook lijkt er een 3D-sensor aanwezig.

Vermoedelijk wordt de Galaxy Note 20-serie door Samsung op 5 augustus aangekondigd. Tijdens een virtueel event zou Samsung volgens geruchten ook opvolgers van de opvouwbare smartphone Z Flip en Galaxy Fold presenteren.

Bright blok

Volg Bright voor meer tech:​​

Kijk onze video's

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

En luister de podcast

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van