Bright Podcast 🎤

'OnePlus en Xiaomi halen Huawei in'

12 juni 2020 07:07 Aangepast: 12 juni 2020 14:04

De telefoonmarkt is meer dan ooit in beweging. We bespreken in deze Bright Podcast meerdere nieuwe en aanstaande smartphones, en de verrassende resultaten van onze smartphone-cameratest.

Luister de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Woensdag publiceerden we de nieuwste aflevering van de grote Bright-cameratest voor smartphones. De uitslag was dit keer erg verrassend.

Verder passeren in de podcast een aantal recente en aanstaande smartphones de revue, zoals de Poco F2 Pro, Motorola Edge, Google Pixel 4a en de Sony Xperia 1 II.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Interview: Harm Teunis interviewde Huawei's nieuwe cybersecurity-officer Jaap Meijer. Een boeiend gesprek over de positie van Huawei, wat het bedrijf daar van denkt en hoe de toekomst eruit ziet.

Serie: Homecoming, een spannende serie op Amazon Prime over soldaten die heel vreemd gedrag vertonen als ze terugkomen uit de oorlog; meer wil je bij aanvang niet weten.

App: Sofa, een app waarmee je lijstjes maakt met alle films, series, games, boeken en podcasts waar je van wil genieten. Prettig overzicht in een versnipperde markt en de lijstjes zijn naar eigen inzicht kan ordenen. De app is gratis, optionele thema’s kosten geld.

Tip: Gebruik RSS. De techniek bestaat al zo’n 20 jaar, en laat je allerlei sites volgen op één pagina. Chronologisch lopen alle berichten binnen, allemaal in hetzelfde overzicht, in dezelfde vormgeving. Simpel, handig en een goede manier om nepnieuws en algoritmes te vermijden. Feedly is een populaire dienst, ook noemden we NetNewsWire voor Mac en iOS.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Bright blok

Volg Bright voor meer tech:​​

Kijk onze video's

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

En luister de podcast

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van