Tech

Krachtige notitie-app Notion nu gratis voor persoonlijk gebruik

20 mei 2020 12:17
Beeld © Notion

De uitgebreide notitie-app Notion heeft de grootste belemmering voor gratis gebruik verwijderd: de bovenlimiet voor notities is er niet meer voor individuele gebruikers.

Notion is een krachtige notitie-dienst die zich vooral richt op teams en bedrijven, maar ook voor individuen is Notion handig. De grote belemmering bij gratis gebruik was tot nu toe een plafond van 1000 'blocks', elementen in de app zoals tekstblokken, afbeeldingen, taken en kalenders. Die belemmering is nu verwijderd, meldt Notion. Voorheen kostte het 5 euro per maand om die beperking op te heffen.

Veel sjablonen

Notion onderscheidt zich met zijn grote aanbod sjablonen waarmee de gebruiker de dienst naar zijn hand kan zetten. Een notitie kan worden uitgebreid naar verzameling recepten, een boek, takenlijst, reisplanner, familiekalender, enzovoorts. Gebruikers kunnen met het blokkensysteem van Notion ook zelf een sjabloon maken, en dat desgewenst met andere gebruikers delen.

Anderen uitnodigen

Gratis accounts kunnen tot vijf gasten uitnodigen, die hun pagina's kunnen bewerken en commentaar kunnen geven.

Wie Notion wil gebruiken om intensief samen aan een project te werken, zal alsnog een abonnement moeten nemen. Dat kost nu 8 dollar per maand voor teams, bedrijven betalen afhankelijk van het aantal gebruikers. Individuen die 4 dollar per maand betalen, krijgen nog wel extra's als onbeperkte gasten en versiegeschiedenis.

iPad Pro met Magic Keyboard: vervangt dit je MacBook?

Bright gaat verhuizen

Bright gaat op 26 mei verhuizen. Ga voor onze artikelen, video's en podcasts vanaf dan naar RTLNieuws.nl/tech of download de RTL Nieuws-app: Android / iOS.

Volg Bright ook op YouTube, Facebook en Instagram.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore