Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Ninebot KickScooter Air T15

Nieuwe opvouwbare, zuinige Segway-step op Kickstarter

19 mei 2020 20:58 Aangepast: 19 mei 2020 21:28
Beeld © Segway

Segway introduceert de Ninebot KickScooter Air T15, een opvouwbare, energiezuinige step. Het project staat nu op crowdfundingsite Kickstarter.

De nieuwe Ninebot KickScooter Air T15 is een lichtgewicht, opvouwbare e-step van Segway. Bij het project op Kickstarter stelt het bedrijf meer dan zes jaar aan het design gewerkt te hebben. 

Vergeleken met de vorige steps van Segway, is de Air T15 lichter en sterker door gebruik van een aluminium-magnesiumlegering. De step kan worden opgevouwen en als een rolkoffertje worden vervoerd, zodat deze bijvoorbeeld makkelijk in het openbaar vervoer meegenomen kan worden. De step kan een afstand van 12 kilometer bereiken, met een maximale snelheid van 20 kilometer per uur.

Voor vroege bestellers kost de step ongeveer 520 euro. Daarmee krijg je 24 procent korting op de uiteindelijke prijs van rond de 685 euro. Voor iets meer dan duizend euro zijn op dit moment twee steps te scoren. Bestel je in de eerste twaalf uur van deze Kickstarter, dan krijg je er een gratis helm bij.

Elektrische stepjes blijven momenteel illegaal op de openbare weg in Nederland. Een petitie om elektrische stepjes en e-skateboards gelegaliseerd te krijgen is inmiddels ruim 15.000 keer ondertekend. 

Bright test e-step die 120 km/u kan

Miniatuurvoorbeeld
Kijk ook

Maak kans op deze unieke elektrische brommer

Bright is verhuisd

Bright is voortaan te vinden op RTLNieuws.nl/tech. Daar vind je ons tech-nieuws en onze video's, reviews, tips en podcasts.

Volg Bright ook op YouTube, Facebook, Twitter en Instagram.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore