Bright Podcast 🎤

Thuiswerken werkt: nooit meer naar kantoor?

14 mei 2020 19:19 Aangepast: 04 juni 2020 17:02
Thuiswerken Beeld © Bright

Nederland werkt al ruim twee maanden thuis, en het begint te wennen. Techbedrijven hakken de knoop al door en blijven het doen. Wat zijn de voordelen van thuiswerken? En hoe zit het in Nederland? Luister naar de nieuwe Bright Podcast.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts.

In de negende Bright Podcast op rij die vanaf onze thuiswerkplekken wordt opgenomen, maken we de balans op over thuiswerken. 

Werkt thuiswerken goed? Zijn de plannen van techbedrijven ermee door te gaan ook slim voor Nederlanders met een kantoorbaan? We bespreken de voordelen, nadelen en het toekomstperspectief van werken zonder te hoeven reizen.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts 

Of voeg 'Bright Podcast' toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Podcast: Wind of Change, draait om het nummer Wind of Change dat een grote hit was toen de Berlijnse Muur viel. Het gerucht ging altijd dat dat nummer niet door de band the Scorpions zelf was geschreven, maar stiekem door de CIA, om westerse sympathie op te wekken. Een journalist gaat op onderzoek uit.

Trailer: Unreal Engine 5, de nieuwste versie van de figuurlijke motor achter veel games. Deze demo laat zien hoe games er straks uit kunnen zien op de PlayStation 5, want alles wat je ziet is door een PS5 gegenereerd. 

Site: RTLnieuws.nl/tech, het nieuwe onderkomen van Bright. Vanaf 25 mei verhuist Bright naar de site en apps van onze grote broer. Onze eigen site en apps houden dan op te bestaan, op YouTube, social media en op televisie kun je ons blijven volgen zoals je gewend bent. Dus download de app van RTL Nieuws - als je die niet al hebt - voor iOS of Android en zet RTLnieuws.nl/tech in je bookmarks.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van