Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Kamperen zonder gear

Zo maak je van je auto een camper

14 mei 2020 12:50 Aangepast: 14 mei 2020 12:51

Je eigen auto wordt een camper met Opjeautoslapen.nl. De daktent past ook op je kleine autootje.

We kunnen weer wat meer naar buiten. De vakantie gaat naar alle waarschijnlijkheid in eigen land gevierd worden. Niets mis mee met dit mooie weer, maar wie geen kampeergear heeft, moet slim zijn. Zoals de dienst Op je auto slapen.

Vakantie in eigen land brengt kamperen naar een nieuw publiek. Een markt die niet in het bezit is van kampeergear, en die spullen ook niet voor die ene keer hoeft aan te schaffen. FemkesRooftopTents verhuurt alle spullen om je eigen autootje om te bouwen tot een camper.

Je eigen auto wordt een camper met Opjeautoslapen.nl. Ook je kleine autootje. Slapen doe je letterlijk op je auto, in een rooftoptent. Neem het beeld van een jeep op safari in Afrika voor ogen, waar de in kaki geklede toerist zijn Howling moon rooftoptent opent klapt. 

Zo’n daktent is in feite een dakkoffer. Als je die opent, klapt er een volwaardige tent uit. Er zijn verschillende maten. Dan zijn er nog ladders, matrasjes, klamboes, luifels en raampjes te kiezen. Je kunt er ook een keukentje bij kiezen.

Het door Femke en Tim zelf ontwikkelde model Alu Khosi heeft een vorm die niet zou misstaan op de Tesla Cybertruck. Kampeergear voor drie nachten weg kost vanaf 125 euro.

Miniatuurvoorbeeld
Lume traveller cabrio

Caravan van je dromen op Dutch Design Week

Miniatuurvoorbeeld
Bright doet de test

Kampeergadgets: is dit handig op de camping?

Miniatuurvoorbeeld
Room in room

Kamperen in je eigen bed

Bright is verhuisd

Bright is voortaan te vinden op RTLNieuws.nl/tech. Daar vind je ons tech-nieuws en onze video's, reviews, tips en podcasts.

Volg Bright ook op YouTube, Facebook, Twitter en Instagram.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore