This is the Way

Tweede seizoen Star Wars-serie The Mandalorian niet vertraagd

12 mei 2020 11:04
Beeld © Lucasfilm

Het tweede seizoen van Star Wars-serie The Mandalorian verschijnt nog steeds in oktober.

De opnames van de hitserie van Disney+ waren al afgerond voordat in veel landen de quarantaine in ging. Dat zegt de nieuwe Disney-topman Bob Chapek tegen CNBC.

Net als de Marvel-film Black Widow zit de Mandalorian in postproductie: alle beelden zijn opgenomen en hoeven alleen nog gemonteerd en bewerkt te worden. "Er zal geen vertraging zijn bij The Mandalorian", aldus Chapek.

In het tweede seizoen van The Mandalorian zal beruchte premiejager Boba Fett ook te zien zijn, meldde Hollywood Reporter vorige week. De rol wordt vertolkt door Temuera Morrison, die ook Jango Fett in de Star Wars-films speelde, net als het klonenleger dat uit hem voortkwam.

Andere Disney-series wel vertraagd

Andere series op Disney+ zijn mogelijk wel vertraagd, zoals Marvel-series WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier. Die tweede liep al voor de pandemie al vertraging op door aardbevingen bij een filmlocatie in Puerto Rico. Het is niet duidelijk of The Falcon and the Winter Soldier zijn premiere in augustus haalt, en of WandaVision in december op Disney+ staat.

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Maak kans op deze unieke elektrische brommer

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van