#TeamRTL

Verhuisbericht: Bright.nl gaat door op RTLNieuws.nl/Tech

25 mei 2020 16:00 Aangepast: 26 mei 2020 09:59

De site en app van Bright gaan vandaag, op dinsdag 26 mei, op in die van RTL Nieuws. Bright gaat gewoon verder. Blijf onze artikelen, reviews, tips, podcasts en video's volgen.

RTL Nederland kondigde het onlangs aan: de komst van RTL.nl, het platform voor alle digitale RTL-content op het gebied van nieuws, actualiteiten en entertainment. Dat is een omvangrijk project dat stapsgewijs zal plaatsvinden, beginnend met de tijdelijke integratie van een aantal sites en apps in RTLNieuws.nl, waaronder die van Bright.

Vanaf 26 mei vind je het aanbod van Bright exclusief op RTLnieuws.nl/tech en in de RTL Nieuws-app, onder Tech in de menubalk bovenin. Download de app voor iOS of Android.

Blijf Bright volgen

Op onze sociale kanalen, onder meer YouTube, Instagram en Facebook, gaan we ook door. Op deze platforms is Bright de grootste in tech in Nederland. Volg je Bright vooral daar, dan verandert er weinig voor je. Net als voor kijkers van ons tv-programma Best of Bright, dat is te zien op RTL Z en RTL 7.

Bright blijft gewoon bestaan, maar ons nieuws vind je de komende tijd dus op de site en in de app van RTL Nieuws, later gevolgd door die van RTL.nl. Dus download de app van RTL Nieuws - als je die niet al hebt - voor iOS of Android en zet RTLnieuws.nl/tech in je bookmarks.

Trouwens, onze RSS-feed is verhuisd naar dit adres, en die van de Bright Podcast naar dit adres.

Check de FAQ mocht je nog vragen hebben.

Blijf ons volgen op YouTube, Instagram en Facebook.

Blijf veilig. Blijf positief. Blijf Bright. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore