Ga naar de inhoud
Eerste trailer

Nieuwe Assassin's Creed Valhalla draait om Vikingen

Beeld © Ubisoft

De titel, de setting en de eerste trailer van de nieuwe Assassin's Creed-game zijn onthuld. 'Valhalla' draait om Vikingen en verschijnt dit najaar.

Ubisoft gaf de titel en de setting van de nieuwste Assassin’s Creed-game woensdag al weg. Na games in het oude Egypte en Griekenland, draait de volgende game in de populaire serie om Vikingen. Donderdagmiddag verscheen de eerste trailer van het spel.

Eivor

Spelers besturen de held Eivor, net als in de voorgaande twee games kan dat zowel een man als een vrouw zijn. De nadruk ligt op het bouwen van een Viking-nederzetting. De game speelt zich af in Scandinavië en Groot-Brittannië, waar de Vikingen komen om te plunderen.

Opnieuw hebben spelers een vogel als metgezel om de omgeving te verkennen, dit keer is het een raaf. De uitrusting van de hoofdpersoon is aanpasbaar, inclusief de tatoeages. Net als in de vorige games is Assassin’s Creed Valhalla een singleplayer-spel.

Nog geen gameplay

Assassin’s Creed Valhalla verschijnt in het najaar van 2020 voor de PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X, pc en Google Stadia. De eerste trailer toont enkel het verhaal, gameplay is nog niet te zien.

BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl