Coronacrisis

Queer Eye helpt bij herinrichten huizen in game Animal Crossing

29 april 2020 09:30 Aangepast: 29 april 2020 09:40

Nu Queer Eye-interieurontwerper Bobby Berk door de coronacrisis geen huizen meer kan restylen, geeft hij spelers in de Nintendo-game Animal Crossing advies over hun huisinrichting.

In Queer Eye helpt een vijftal om het leven van één persoon te verbeteren. Berk draagt zijn steentje bij door het huis van die persoon onder handen te nemen, maar door de lockdown in de Verenigde Staten is dat nu niet mogelijk. Voor een herontwerp moet Berk immers de deur uit.

Daarom beoefent hij zijn vak nu in de populaire Nintendo-game Animal Crossing, waarin je ook een huis naar eigen smaak kunt inrichten. Spelers kunnen een screenshot van hun huis met de juiste hashtag op Twitter zetten, waarna Berk zijn advies in een enkele tweet samenvat.

Overigens heeft Berk niet altijd iets toe te voegen aan je huisje. Bij sommige inrichtingen houdt de ontwerper het bij een compliment of een sneer.

Animal Crossing is een onverwacht grote hit tijdens de coronacrisis. In de game onderhoud je een dorpje op een onbewoond eiland en praat je met de andere eilandbewoners - dingen die in het echte leven nu allemaal even niet mogen.

Animal Crossing wordt 'een van de snelst verkopende Nintendo-games ooit' genoemd

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vijf tips als je Animal Crossing: New Horizons gaat spelen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van