Motorola Edge+

'Motorola Edge+ krijgt speciale functies in gebogen randen'

21 april 2020 20:32
Beeld © Droid Life

De Motorola Edge+ is een dag voor de officiële onthulling volledig gelekt, met een hoog prijskaartje en speciale functies in de schermranden.

Woensdag onthult Motorola officiëel de Motorola Edge+, maar het toestel lijkt nu al volledig gelekt te zijn. Het bedrijf gaat deze keer voor een gebogen scherm en een hoog prijskaartje. 

De Motorola Edge+ krijgt waarschijnlijk een 6,7 inch-oledscherm met een 90Hz verversingssnelheid. De naam 'Edge' staat voor de buiging in de randen van dit scherm. Via software krijgen de randen speciale functies, zoals knoppen in games of shortcuts voor apps. De randen kunnen ook uitgeschakeld worden zodat enkel het vlakke deel van het scherm werkt. 

Duizend dollar

Onder de kap zit een Snapdragon 865-chip, een 5000mAh-batterij, 12GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte. Aan de achterkant zijn drie camera's geplaatst. De 108 megapixel-hoofdcamera gebruikt 'pixel binning' om kleinere 27 megapixel-foto's te maken in hoge kwaliteit. Het toestel heeft ook nog een 3.5mm-koptelefoonaansluiting. 

De Edge+ draait vanuit de doos op Android 10 en krijgt garantie voor een update naar Android 11. Er zit wel een flink prijskaartje aan de smartphone, want het toestel moet 1000 dollar kosten. Info over een release en prijs in Nederland is er nog niet.

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van