Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Bright Podcast 🎤

Podcast: Zijn de duurste telefoons door corona passé?

09 april 2020 17:51

Telefoons worden steeds duurder, maar nu staat er ineens een crisis voor de deur. Ondertussen krijgen we dit jaar 5G-internet, wat betekent dat allemaal voor de smartphonemarkt?

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

De verkoopcijfers van smartphones vertonen al een tijdje krimp en daar komt nu de coronacrisis overheen. Ondertussen lijkt ook de tussencategorie van 'flagshipkillers' te verdwijnen: de net wat goedkopere maar volledig complete telefoon. Brengt corona en de economische crisis die daarop volgt de smartphonemarkt in een andere stroomversnelling?

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Serie: Ozark, de Netflix-serie over een doodgewone financieel adviseur die de criminele wereld wordt ingetrokken is in het derde seizoen nog net zo spannend als in de eerste twee.

Dienst: Quibi, de eerste videostreamingdienst die helemaal is toegespitst op mobiel kijken. Korte afleveringen, en zowel met staand als liggend scherm te gebruiken. Er zijn thrillers, natuurseries, documentaires, kookprogramma’s, datingshows, een autoprogramma. De eerste drie maanden zijn gratis te proberen, daarna kost het 8,99 euro per maand.

Gaming: Google Stadia, Google heeft zijn gamedienst Stadia voor iedereen gratis beschikbaar gesteld. Tot voor kort moest je een speciaal pakket kopen om op Stadia te gamen.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore