Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Some Good News

Office-acteur scoort YouTube-hit: journaal met positief nieuws

01 april 2020 16:00 Aangepast: 01 april 2020 16:02

Een spontaan initiatief van John Krasinski is een grote hit op YouTube geworden. De acteur, bekend van The Office en A Quiet Place, maakte thuis Some Good News, een overzicht met positieve berichten uit het nieuws.

Het provisorische filmpje kreeg de afgelopen anderhalve dag heel veel reacties en werd inmiddels bijna 10 miljoen keer bekeken.

Het is onduidelijk of Krasinski meer edities van Some Good News gaat maken. "Mocht het jullie nog niet duidelijk zijn: ik heb ook geen flauw benul wat ik hier precies aan het doen ben", verontschuldigt hij zich meteen aan het begin van zijn journaal. Zijn dochters hebben het logo van het journaal getekend.

In het filmpje zit onder meer een compilatie van mooie initiatieven wereldwijd waarmee zorgpersoneel wordt bedankt. Ook toont Krasinksi meerdere manieren waarop mensen alternatieven zoeken voor gecancelde reizen. Zo maakte een koppeltje dat naar Parijs zou gaan romantische foto's met een zelfgetekende Eiffeltoren op de achtergrond.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

YouTube toont lijst met betrouwbare coronavideo's

Krasinksi en zijn vrouw Emily Blunt waren toen de coronacrisis uitbrak net bezig met de promotie van hun nieuwe film, A Quiet Place II. De film is nu voor onbepaalde tijd uitgesteld omdat overal ter wereld bioscopen voor langere tijd dicht zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

'Controle op Facebook en YouTube lijdt onder thuiswerken'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

YouTube verlaagt wereldwijd videokwaliteit maand lang door corona

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore