Budgettoestel

'Eerste beelden van goedkope Samsung Galaxy M11 gelekt'

29 maart 2020 20:51 Aangepast: 29 maart 2020 20:57
Beeld © Samsung

Op gelekte afbeeldingen is vermoedelijk voor het eerst de Samsung Galaxy M11 te zien. Het gaat om een budgettelefoon die naast Samsung’s duurdere toestellen verkocht zal worden.

De techsite Ytechb wist vroege beelden van de smartphone te bemachtigen. Het lijkt te gaan om afbeeldingen die later met de pers gedeeld zullen worden.

De Galaxy M11 wordt vermoedelijk één van de goedkoopste Samsung-telefoons dit jaar. Hij volgt de Galaxy M10 van vorig jaar op, die voor iets meer dan 100 euro werd verkocht. Daarmee is het ook een goedkoper alternatief voor de recent gepresenterde Galaxy M21, die voor 200 euro over de toonbank gaat.

Op de gelekte beelden zijn drie varianten te zien, in de kleuren blauw, paars en zwart. Volgens ingewijden draait de telefoon op een Snapdragon 450-processor en heeft hij maximaal 64 gigabyte opslagruimte. Achterop zitten drie camera’s van 13, 5 en 2 megapixel.

'Vertraagd door corona'

De telefoon draait op Android 10 en heeft een vrij forse 5.000mAh-accu. Naast een vingerafdrukscanner zal het toestel ook gezichtsherkenning bieden.

Volgens Ytechb moest de telefoon al eerder worden aangekondigd, maar gooide het coronavirus roet in het eten. Verwacht wordt dat hij zeer binnenkort uit de doeken gedaan zal worden.

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore