Entertainment

Netflix helpt je het weekend door met nieuw seizoen Ozark

27 maart 2020 12:41 Aangepast: 27 maart 2020 12:56
Beeld © Netflix

Hoewel we momenteel grotendeels in quarantaine zitten, moeten we ook niet vergeten dat het bijna weekend is. Het ideale moment om Netflix aan te slingeren. Gelukkig hebben ze nu iets nieuws toegevoegd.

De streamingdienst heeft het derde seizoen van Ozark online gezet. In totaal zijn er tien gloednieuwe afleveringen online gekomen, van ieder een uur. Dat betekent tien uur aan binge-materiaal. Kun je zondag weer beginnen met een andere serie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Derde seizoen Ozark snel terug bij Netflix

Voor wie vergeten was waar Ozark ook alweer omdraait, een kleine recap. Het verhaal gaat over financieel adviseur Marty Byrde (Bateman) die met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri verhuist. Daar moet hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar witwassen voor een drugsbaas. In de eerste trailer zagen we al dat Marty en zijn vrouw Wendy nog altijd mot met elkaar hebben.

De noodgedwongen drugsdealers proberen hun levens weer op de rit te krijgen en ondertussen is er een casinoboot die de nodige problemen veroorzaakt. De twee proberen het tij te keren door naar een huwelijksconsulent te gaan. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mocro Maffia-cast hint op derde seizoen van hitserie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van