Bright Podcast ūüé§

Podcast: is de nieuwe iPad Pro een laptopkiller?

29 maart 2020 14:01 Aangepast: 01 april 2020 16:25
Beeld © Apple

Apple heeft een nieuwe MacBook Air en iPad Pro aangekondigd. Bright probeerde ze al en bespreekt de verbeteringen in deze podcast. Is de iPad Pro nu een goed alternatief voor de MacBook Air?

Luister de podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

De nieuwe MacBook Air is het model waar lang op is gewacht. Het vernieuwde toetsenbord gebruikt weer het betrouwbare schaarmechaniek, geen gedoe met kruimeltjes en stofjes meer. De nieuwe Air bevalt zo goed dat hij meteen aan de Bright Stuff-koopgids is toegevoegd.

Bijna ironisch dat Apple gelijktijdig ook de nieuwe iPad Pro met Magic Keyboard heeft onthuld, met muisondersteuning. Daarmee komt die iPad Pro zo dicht bij een MacBook, dat we serieus overwegen om over te stappen. Hoe dat precies zit, hoor je in deze Bright Podcast.

Luister de podcast:

Volg de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Artikel: Fortune heeft een top 100 opgesteld met het beste design van de moderne tijd. Honderd producten of diensten met een ontwerp dat zo goed, zo simpel of zo onderscheidend is, dat het ons leven beter en wat stijlvoller heeft gemaakt. Een forse lijst, met uiteenlopende producten van Lego tot de Macintosh en van Google tot de Apollo 11-raket.

Agenda: Bright Tips is een agenda met de beste series, films, games en gadgets, volgens Bright. Een handig overzicht met het wanneer, waar en waarom. We beloven de agenda niet al te vol te zetten, we nemen alleen de dingen mee die we echt boeiend voor ons publiek vinden. Abonneer je met Apple iCal (kan ook via Outlook) of Google Agenda.

App: Google Podcasts is vernieuwd, en is er naast Android nu ook voor iOS. Een complete en simpele podcast-app die leert van je voorkeuren en zo nieuwe podcasts aanraadt. Zo slim vormgegeven dat we het misschien wel de beste podcast-app voor de leek vinden; die vrienden of familie voor wie de doorsnee podcast-app net wat te ingewikkeld is.

Streamingdienst: Curiosity Stream, een dienst met duizenden korte documentaires over allerlei onderwerpen. Tijdelijk kost een jaarabonnement in HD slechts 12 dollar, kijken in 4K kost echter 42 dollar per jaar.

Bonus: In de podcast bespraken we de video waarin Apple-softwarehoofd Craig Federighi de cursor van de iPad Pro uitlegt. 

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore