Bright Podcast ūüé§

Podcast: Loopt Volkswagen in op Tesla?

19 maart 2020 18:47 Aangepast: 19 maart 2020 18:52

In deze Bright Podcast bespreken de nieuwe elektrische auto's. Welke zijn te duur en welke zijn de moeite waard? Ook reageren we op de nieuwe MacBook Air en iPad Pro.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Dit is de eerste Bright Podcast die niet in een studio is opgenomen, maar aan onze bureaus en keukentafels thuis. Natuurlijk blijft het coronavirus niet onbesproken, maar ons hoofdonderwerp draait om alle nieuwe elektrische auto's. Met onze auto-tester Rutger Middendorp lopen we langs alle modellen, prijsklassen en elke actieradius. Welke elektrische auto moet je kopen, welke juist niet?

Verder bespreken we de nieuwe MacBook Air, iPad Pro en Magic Keyboard. En: blijft internet in Nederland tijdens deze coronacrisis overeind? 

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze podcast:

App: MedCartel voor iOS en Android, een waarmee je medicijnen en gezondheidsproducten thuis kan laten bezorgen. Hoef je in deze tijden niet in de rij bij de apotheek of de drogisterij, beter voor iedereen.

Game: Animal Crossing: New Horizons voor Nintendo Switch, de perfecte game om even helemaal te ontsnappen en ontspannen. Je krijgt een onbewoond eiland, waar je op je gemak een tentje opzet, wat hout hakt, een visje vangt en met buren babbelt. Niks moet, alles is kalm en je bent even helemaal op reis terwijl je veilig thuis zit. Lees ook onze tips om je op weg te helpen. Alvast één tip: probeer hem in het Nederlands, want de vertaling zit vol hele melige woordgrappen.

Serie: Jiskefet, de legendarische Nederlandse sketch-serie staat ineens¬†op Amazon Prime Video, en dus niet meer op YouTube. Niet alles van 15 jaar Jiskefet, maar wel De Lullo‚Äôs, Debiteuren Crediteuren, Johnny en Willie, De Heeren van ‚Äėde Bruyne Ster‚Äô en Sint Hubertusberg. Tijdloos.¬†¬†

Game: Call of Duty Modern Warfare, voor wie geen zin heeft in de gratis Fortnite-rivaal Call of Duty: Warzone, probeer de singleplayer-campagne van Call of Duty Modern Warfare eens. Verscheen vorig jaar, maar ook nu nog steeds een heerlijke ontsnapping uit de realiteit.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van