Entertainment

De leukste dramaseries voor tieners bij Videoland

19 maart 2020 16:49 Aangepast: 24 maart 2020 11:53
Beeld © Videoland

De scholen zijn dicht... en dus is het tijd om tussen het huiswerk maken door wat leuke series te kijken. We hebben de leukste tienerseries bij Videoland voor je op een rijtje gezet.

#LikeMe

In deze musical-achtige serie volg je de avonturen van een groep tieners op de middelbare school. Dol op high school-series en/of musicals? Dan is #LikeMe het helemaal voor jou!

Spitsbroers

Broers Dennis en Alan hebben één grote droom: spelen voor voetbalclub KRC Genk. Zal deze droom werkelijkheid worden? De eerste twee seizoenen zie je bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De beste kindertitels bij Videoland (zodat jij thuis kan werken!)

H3L

Klas H3L is de nachtmerrie voor elke docent, en laat nieuwkomers Tess en Thomas nou net in deze klas terechtkomen. In H3L volg je het hectische leven van Tess, Thomas en hun medeleerlingen op de middelbare school. Het eerste seizoen van deze serie kan je nu bekijken en vanaf 30 maart is het tweede seizoen al te zien.

Nancy Drew

Nancy heeft plannen om te gaan studeren na de middelbare school, maar haar leven neemt een onverwachte wending wanneer ze verwikkeld raakt in een mysterieuze moordzaak. Nancy en vier leeftijdsgenoten gaan op zoek naar de moordenaar en stuiten onderweg op het ene na het andere mysterie. Elke zaterdag is een nieuwe aflevering te zien van deze spannende show.

All Night

Een klas van de middelbare school geeft een afstudeerfeest met maar één regel: twaalf uur lang mag er niemand naar binnen of buiten. Tijdens deze nacht heeft iedere leerling een ander doel, van alcohol smokkelen tot een onvergetelijke indruk achterlaten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Videoland-tips voor de komende tijd: deze films zijn net nieuw

Zac & Mia

Tieners Zac & Mia hebben niks met elkaar gemeen, op één ding na: beiden zijn ernstig ziek. In deze romantische dramaserie volg je het leven van Zac & Mia met alle ups en downs. 

Freakish

Horrorfans opgelet: ook jullie komen aan je trekken. Freakish gaat over een groep tieners die is opgesloten op school na een chemische explosie. Al snel blijkt dat het niet enkel bij een explosie is gebleven: de chemische neerslag heeft mensen in zombie-achtige wezens verandert. Durf jij deze serie te kijken? Er staan twee seizoenen van Freakish online.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Videoland helpt je de corona-maatregelen te doorstaan

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van