Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
2 minuten tooten per dag

Deze elektrische tandenborstel gaat 90 dagen mee

19 maart 2020 14:01

Tandenborstel Toot met een abonnement op iedere drie maanden een schone borstel heeft een enorme batterij, zodat hij mee op reis kan.

Toot is een elektrische tandenborstel met een aantal verbeteringen ten opzichte van een sonische tandenborstel zoals je die in de winkel kunt kopen. Allereerst is de batterijduur 90 dagen. Ruim voldoende om op reis niet nog zo'n oplader mee te hoeven nemen.

Daarnaast kun je kiezen voor een abonnement op een nieuwe borstel. Dat is een gezonde stok achter de deur om ook echt iedere 3 maanden een schoon kopje te kiezen. En voor Toot zelf een manier om het kopje te kunnen recyclen, aangezien de retour aan grondstof voorspelbaar is. Kies je voor die refill, dan krijg je levenslange garantie op het apparaat. De prijs is bij die optie voor een sonische tandenborstel goedkoop: voor 69 euro wordt Toot thuisbezorgd. 

Toot is een wat stevigere borstelaar dan zijn concurrenten. Het design mag er zijn. Het huidige aanbod aan tandenborstels is nou niet echt een bijdrage aan je badkamer, terwijl de parfumfles en de zeeppomp wel degelijk in een versie voor fans van mooi ontwerp te koop zijn.

De keus is tussen zwart of wit. Terugsturen kan 60 dagen lang.

Miniatuurvoorbeeld
smart poetsen met Philips

Getest: Philips-tandenborstel weet nog meer over hoe je poetst

Miniatuurvoorbeeld
zonder handen

Deze gadget poetst je tanden zonder dat je iets hoeft te doen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore