Entertainment

Extra seizoen van Netflix-hit The Circle nu te zien

17 maart 2020 17:10 Aangepast: 17 maart 2020 19:14
Beeld © Netflix

Netflix waagde zich met 'The Circle' voor het eerst aan een reality-format. De reeks was zo'n daverend succes dat er nu nóg een seizoen is vrijgegeven. Het gaat om de Braziliaanse variant van de hitshow.

In het drie wekende durende event doet een groep onbekende kandidaten een poging om 'top influencer' te worden. Maar er zit een klein addertje onder het gras: de deelnemers krijgen elkaar niet te zien en kunnen alleen maar met elkaar communiceren via 'The Circle'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mogelijk coronabesmetting op hoofdkantoor Netflix

Gedurende het experiment weet je nooit tegen wie je speelt, want online kun je iedereen zijn die je maar wil. Belangrijk is dat je vrienden maakt, want elke dag staat er een 'rating' op het menu waar alle deelnemers de kans krijgen hun voorkeuren voor de groep uit te spreken. De twee personen die de hoogste score krijgen worden bestempeld als 'influencer' en mogen samen één kandidaat blocken, die vervolgens naar huis wordt gestuurd. 

Wie op het einde van het programma op één staat, wint en gaat er met het prijzengeld vandoor. Wie is wie hij of zij zegt dat 'ie is? En wie houdt iedereen voor de gek? 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Videoland zet vanwege coronavirus Mocro Maffia eerder online

De eerste vier afleveringen, gepresenteerd door Giovanna Ewbank, staan nu op Netflix. Al gezien? Dan zijn dit nog meer steengoede series om te kijken nu je veel thuis bent:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore