Entertainment

Nieuw seizoen The Witcher laat op zich wachten door corona

16 maart 2020 12:25 Aangepast: 16 maart 2020 15:54
Beeld © Netflix

De opnames van de populaire Netflix-serie 'The Witcher' in het Verenigd Koninkrijk zijn voorlopig stilgelegd. Netflix vindt het volgens Deadline onverantwoord om vanwege het coronavirus door te gaan met draaien in de Arborfield Studios, ten westen van Londen.

Het is de eerste grote televisieproductie in het VK die stil komt te liggen vanwege de virusuitbraak. Eerder werden wel al in de Verenigde Staten en Canada verschillende draaidagen opgeschort. De verwachting is dat de productie van The Witcher over twee weken verdergaat.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Witcher is nu al Netflix-serie met hoogste rating ooit

De fantasyserie, met Henry Cavill in de hoofdrol, gaat over monsterjager Geralt of Rivia. Die krijgt er steeds meer moeite mee dat mensen vaker snode plannen hebben dan de wezens die hij achternazit. Toch zal hij moeten leren vertrouwen op de tovenares en de jonge prinses die hij tegenkomt, om samen te overleven op het barre continent waarop het verhaal zich afspeelt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yes! The Witcher krijgt tweede seizoen nog voor de start

The Witcher, dat vanaf 20 december te zien is op Netflix, is gebaseerd op een boekenreeks van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. Netflix heeft al een tweede seizoen aangekondigd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

'Nieuwe The Witcher-game in de maak'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van