Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
All The Streams

Website maakt 'piratentelevisie' van streamingdiensten

10 maart 2020 20:28 Aangepast: 11 maart 2020 11:36

Website All The Streams streamt zes verschillende streamingdiensten, als commentaar op de fragmentatie van de streamingmarkt.

"We hebben abonnementen op alles en we spelen ze voor jullie af", start website All The Streams. Klik op de kijkknop, en je kijkt mee met een van de zes streamingdiensten zoals Netflix, Hulu, Disney Plus en Prime Video.

Kijkers hebben geen controle over wat er wordt afgespeeld. Je stapt midden in een serie of film, net alsof er een televisie wordt ingeschakeld. Daarom lijkt het design van de website op een oude televisie. Bovenal lijkt All The Streams echter op een radio, want de website moet gezien worden als een moderne versie van piratenradio. 

De website is een commentaar op de groeiende hoeveelheid streamingdiensten op de markt. Veel series en films zijn daardoor niet voor iedereen beschikbaar, waardoor piraterij groeit. De kans is groot dat de website niet lang beschikbaar blijft, want het uitzenden van deze streams is niet legaal. Op het moment van schrijven heeft de website ruim een kwart miljoen kijkers.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Alles wat jullie willen weten over de Samsung Galaxy S20-serie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore