Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Fire TV

'Amazon Fire TV binnenkort in Nederland te koop'

03 maart 2020 19:35 Aangepast: 03 maart 2020 20:00
Beeld © Amazon

De app van tv-dienst NLZiet is beschikbaar zodra de Nederlandse app-winkel van Amazon voor Fire TV binnenkort lanceert. Daardoor lijkt het aannemelijk dat Amazon zijn mediaspeler binnenkort ook in Nederland gaat verkopen.

Amazon Fire TV zal waarschijnlijk binnenkort in Nederland gekocht kunnen worden. NLZiet stelt in een persbericht dat de app van van de Nederlandse streamingdienst direct beschikbaar is zodra de Nederlandse app-winkel van Amazon lanceert. Het is aannemelijk dat de Amazon-apparaten zelf dan ook beschikbaar worden gemaakt.

Met de Amazon Fire TV-apparaten kun je media op een televisie bekijken. Het zijn tv-sticks vergelijkbaar met de Google Chromecast en de kastjes voor onder de tv. Via deze apparaten zijn apps zoals Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video te kijken. 

Met de Fire TV Recast is het ook mogelijk om televisie op te nemen en de beelden terug te kijken via een smartphone. Het is nog niet duidelijk welke Fire TV-apparaten naar Nederland komen en wanneer. Volgens bronnen van Adformatie zal dat in de tweede week van maart gebeuren.

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore