Ga naar de inhoud
Samsung Galaxy S20

Samsung belooft oplossing voor cameraproblemen S20 Ultra

Het camerasysteem van de nieuwe Samsung-smartphone Galaxy S20 Ultra kampt met problemen, maar Samsung belooft een update.

De Galaxy S20 Ultra heeft problemen met scherpstellen, constateren zowel PCMag als Input Mag. Vaak zou de camera er lang over doen om onderwerpen scherp te stellen, soms zou dat helemaal niet lukken. Ook worden foto's in sommige situaties zwaar bewerkt door de camera, en worden gezichten volgens recensenten iets te veel gladgestreken met automatische nabewerking.

Samsung zegt tegenover The Verge dat het werkt aan een update om de camera te verbeteren, maar onderkent geen specifiek probleem dat opgelost zou worden. Ook is niet duidelijk wanneer de update gereed is; de Galaxy S20 Ultra wordt in Nederland vanaf 13 maart geleverd.

Zoomlens

"We werken constant aan het optimaliseren van de prestaties om consumenten te best mogelijke ervaring te geven", zegt Samsung. "Als onderdeel hiervan werken we aan een toekomstige update om de camera-ervaring te verbeteren."

De Galaxy S20 Ultra heeft vier cameralenzen, waaronder een primaire lens met 108-megapixelsensor en een zoomlens met 48 megapixels met een 10x optische zoom en tot 100x in combinatie met software. De S20 Ultra is er vanaf 1349 euro.

Review:
Kijk ook
Review: Samsung Galaxy S20 Ultra, is deze telefoon ultra goed?
BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl