Ga naar de inhoud
Bol.com - Platformeconomie

'Vouwtelefoons nog verre van vlekkeloos'

Galaxy Z Flip Beeld © Bright

Na een week vouwen hangt de vuile was over de nieuwe vouwtelefoons al buiten: de opvouwbare smartphones van Samsung en Motorola blijken wat problemen te hebben. Ook in deze podcast: de beste actioncams en draadloze oordoppen.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Niet alleen vouwtjes maar ook krasjes, scheurtjes en loslatende schermen: de nieuwste generatie vouwtelefoons blijkt nog steeds verre van vlekkeloos. We hebben de Samsung Galaxy Z Flip zelf ook langer kunnen gebruiken, en bespreken onze ervaringen. Kijk ook onze review van de Samsung Galaxy Z Flip.

Ook praten we in deze podcast over de beste actioncams, draadloze oordoppen en de HomePod.

Verder hoor je het derde deel in de serie Achter de Schermen, de interviewrubriek in samenwerking met Accenture. We spreken met professionals op top-techposities. Met dit keer: Joris Scheepens, director Retail & Data bij Bol.com.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Video: Galaxy Z Flip Review, vanaf donderdagavond op het YouTubekanaal van Bright..

Dienst: Shadow, de gamestreamingdienst waarbij je gewoon een volledige pc in de cloud huurt. Ideaal voor wie een game-pc wil, maar de games wil kunnen spelen op laptops. Werkt inmiddels heel aardig met een snelle internetverbinding.

Serie: See, een serie van Apple TV+ over een toekomst waarin de hele wereldbevolking blind is, tot twee ziende kinderen worden geboren. Kent een wat trage start maar wordt steeds spannender en aangrijpender.

Serie: Curb Your Enthusiasm is terug voor zijn tiende seizoen. Eén van de grappigste series op tv, waarin Seinfeld-maker Larry David een bijna realistische versie van zichzelf speelt. Wie houdt van humor vol plaatsvervangende schaamte is aan het juiste adres. In de VS zijn al 5 afleveringen uitgezonden, vanaf 1 april is het nieuwe seizoen bij Ziggo te zien.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl