Bright Podcast ūüé§

Podcast: Verliefd op de vouwtelefoon?

14 februari 2020 09:02 Aangepast: 14 februari 2020 13:19

Veel smartphonenieuws in de Bright Podcast deze week. Zo onthulde Samsung zijn belangrijkste telefoons van het jaar, waaronder de vouwtelefoon Galaxy Z Flip. Is de opvouwbare smartphone klaar voor de massa?

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Samsung kondigde deze week de nieuwe Galaxy S20-lijn aan, met de allergrootste Galaxy tot nu toe, meer camera's en de snelste schermen. Maar het hoogtepunt was de opvouwbare smartphone Galaxy Z Flip. Bright heeft hem al geprobeerd. "Ik geloof wel in de opvouwbare smartphone."

De geplande grote presentaties van andere telefoonfabrikanten gaan niet door. Het Mobile World Congress, de grootste telefoonbeurs ter wereld, is namelijk afgelast vanwege het coronavirus. Er zouden meer dan 100.000 mensen naar de beurs komen. Veel telefoonfabrikanten vonden dat toch te riskant.   

Luister de podcast:

Volg de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

App: 1Password, één van de beste wachtwoordmanagers. Werkt op elk platform, genereert en onthoudt voor elke dienst een ander wachtwoord, bewaart ze veilig en vult ze automatisch in. We zijn ook te spraken over de Apple Watch-app.

Serie: The Stranger, een spannende serie over een gelukkig gezin dat door de onthulling van een geheim uit elkaar valt. Elke aflevering komt er weer een ander geheim bij.

Tip-artikel: Zo deal je als ouder met vervelende online ervaringen van je kind. Als ouder heb je weinig zicht op wat kinderen online doen, terwijl een groot deel van hun levend zich daar afspeelt. Samen met een opvoedkundige geeft dit artikel handvatten bij moeilijke situaties.

Artikel: De waargebeurde spionnenroman waarin de Amerikaanse geheime dienst CIA stiekem eigenaar was van een maker van codeermachines. Absurd, bijna ongelooflijk en in veel detail opgeschreven door The Washington Post.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van